Welkom bij

Wereldwinkel Rotterdam Vreewijk

Wereldwinkel Rotterdam Vreewijk wil verhuizen en heeft uw hulp nodig!

Steun ons met de aankoop van een wereldse kortingskaart!

Wereldwinkel Rotterdam Vreewijk wil verhuizen naar de Groenezoom 289.
Een makkelijk bereikbare winkel midden tussen alle andere actieve ondernemers die Vreewijk op de winkelkaart willen houden. Een pand met meer ruimte voor al die originele fairtrade cadeaus, (h)eerlijke chocolade, wijn en andere levensmiddelen. Een Wereldwinkel waar huidige en nieuwe klanten, de mensen die ons nu nog niet weten te vinden, vaak zullen binnen stappen.

We hebben al geld ontvangen van diverse fondsen. Maar dan zijn we er nog niet! Want voor het aantrekkelijk inrichten van de winkel is geld nodig! En u kunt ons daar bij helpen! Met de aankoop van een wereldse kortingskaart waar u binnen uw bedrijf meteen profijt van heeft. Eigenlijk wordt u een beetje aandeelhouder, passend bij ons motto: eerlijk delen.

Hoe werkt de wereldse kortingskaart?
U kunt kiezen uit drie verschillende kortingskaarten. Elk met een eigen kleur en een daaraan verbonden aankoopbedrag en kortingspercentage. Let op! De korting geldt NIET voor de aankoop van boeken, CD’s, wijn en levensmiddelen en/of in combinatie met één van onze acties. Een kortingskaart is één (1) jaar geldig.

  • Een witte kortingskaart kost € 50, - en geeft 5 % korting op uw aankopen.
  • Een zandkleurige kortingskaart van € 125, - geeft recht op 10 % korting.
  • Een gele kaart met een aanschafwaarde van € 300, - levert u 15 % korting op.
  • Een lila kaart kost u € 750, - levert u een kleurrijke korting van 25 % op!

De wereldse kortingskaart is verkrijgbaar in de huidige Wereldwinkel aan de Groenezoom 273a.

 

 

Tip voor maatschappelijk betrokken ondernemers
Gebruik uw kortingskaart ook voor de aankoop van kerstpakketten of relatiegeschenken. Want ook daarvoor bent u bij de Wereldwinkel aan het juiste adres. Een pakket of cadeau dat ook nog eens past bij maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Sponsoren of schenken?
Ondersteunt u de verhuizing van Wereldwinkel Rotterdam Vreewijk Rotterdam liever door te sponsoren of te schenken? Dan is het goed om te weten dat uw schenking fiscaal aftrekbaar is. De Wereldwinkel is een stichting met ANBI-status. Ons rekeningnummer/IBAn is NL57INGB0007414450.

Meer weten? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rob Spruijt 06-19628982, Henk van Schelven 06-22741790 of Joke van der Hoek 06-12174404

Kleine lettertjes.
Mocht het ondanks uw hulp en onze inspanningen niet lukken om het voor de verhuizing noodzakelijk bedrag te halen, dan gaan we ons huidige pand een facelift geven.

 

Wereldwinkel Rotterdam Vreewijk 
Groenezoom 273a 
3075 GE Rotterdam 
Telefoon  010 - 4852581